Käyttäjäkokemukset

Kokemuksia EKO 100 Voiteleva Greasoil öljy- ja rasvavoitelun käytöstä

”Olen sahannut monta viikkoa EKO 100 Voiteleva Greasoil -öljyllä teräketjun öljyvoitelujärjestelmässä, kulutus on ollut koko ajan alle 3 litraa / 8-9 tunnin työvuoro. Pysyy ja voitelee ketjun, laipan sekä nokkapyörän eikä öljy lennä koneen lasi- ym. pinnoille.”
Pekka Ali-Raatikainen Oy, Pöytyä

”Laitoin EKO 100 Voiteleva Greasoil voiteluöljyä vaseliinivoiteluun, olen sahannut usean viikon ajan samoilla säädöillä kuin aiemminkin ja voin todeta voitelun toimineen erittäin hyvin ja kulutus on ollut sama tai pienempi kuin vaseliinilla.”
Fagervalls Skogsmaskiner Ab, Övertorneå

”Todella hyvin voitelulaitteessa toimiva voiteluöljy ketjun voiteluun, tunkeutuu hyvin kaikkialle ketjuun ja EKO 100 Voiteleva Greasoil vähentää ketjun ja laipan kulumista.”
Metsä-Pantsar Oy, Lammi


Maanviljelijä Ylitorniosta

”Olen Ylitornion Mellajärvellä kolmenkymmenen lehmän lypsykarjaa pitävä maanviljelijä. Maatilamme sijaitsee järven välittömässä läheisyydessä ja tämän vuoksi olen jo vuosia miettinyt ns. bioöljyjen käyttöä työkoneissa ja navetan lannanpoistolaitteessa. Tilalla tapahtuvilla öljyvuodoilta ei voi valitettavasti välttyä ja lannanpoistolaitteesta vuotojen paikallistaminen on hankalaa koska letkut ja sylinterit sijaitsevat lantakouruissa.

Nyt käytössämme on ollut vuoden ajan EKO 100 Rullaketjuöljy, joka on toiminut moitteetta lannanpoistolaitteessa sekä työkoneissa ja pyöröpaalaimessa ketjujen voitelussa. Myös moottorisahan teräketjun voitelussa Rullaketjuöljy toimii mainiosti.”

Markku Kangas – maanviljelijä