EKO 100 -KYSELY – vastaa ja voita!

Vastaa myrkyttömien ja luontoon hajoavien kasviöljypohjaisten voiteluaineiden käyttöä koskevaan kyselyyn ja osallistu samalla arvontaan.

Kyselyn avulla haluamme kartoittaa mm. metsäteollisuudessa käytettävistä kasviöljypohjaisista voiteluaineista herääviä mielikuvia sekä EKO 100 -tuotemerkin tunnettuutta.

Vastaamalla voit voittaa itsellesi ja kolmelle kaverillesi hauskan päivän ekologisessa Flowpark-seikkailuhuvipuistossa TAI vaihtoehtoisesti risteilyn neljälle Itämeren ympäristöystävällisimmällä laivalla, Viking Gracella.

Siirry tästä kyselyyn!

Vastausaikaa on 13.3.–14.5.2017. Lomakkeen lopussa voit halutessasi antaa yhteystietosi ja valita toivomasi palkintovaihtoehdon, jolloin osallistut lahjakortin arvontaan. Palkinto arvotaan kaikkien vastaajien kesken 15.5.2017. Antamalla yhteystiedot hyväksyt arvonnan säännöt, jotka ovat tämän sivun alaosassa.

Palkinnot:

Vaihtoehto 1 – päivä Flowparkissa:

Palkinto sisältää neljä lippua kesäkaudelle 2017. Lippu sisältää seikkailun, alkuopastuksen sekä käytettävät varusteet (valjaat ja kypärä).

Voittaja voi valita missä Flowparkissa haluaa ystävineen seikkailla (Turku, Lappeenranta, Vierumäki, Ähtäri Zoo, Tampere, Hämeenlinna) ja palkinnon arvo on enintään 104 euroa valitusta puistosta riippuen.

Vaihtoehto 2 – Risteilylahjakortti Viking Gracelle:

Palkinto sisältää risteilylahjakortin, joka oikeuttaa Inside Four -hytin varaamiseen Turusta lähtevälle vuorokauden risteilylle kesäkaudelle 2017 (niin kauan kuin paikkoja riittää).

Palkinnon arvo on 105 euroa. Vikin Gracen Inside Four on ikkunaton hytti neljälle hengelle kannella 5, 6, 7 tai 8 (palkinto ei sisällä aamiaista tai ruokailuja).

Arvonnan säännöt:

 1. Arvonnan järjestää Ekosata Oy.
 2. Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on vastaaminen Ekosata Oy:n kyselyyn, jonka tavoitteena on selvittää Ekosata Oy:n tunnettuutta ja kartoittaa vastaajien mielikuvia ja mielipiteitä EKO 100 tuotemerkistä ja ekologisista voiteluaineista.
 3. Kyselyyn voi vastata sähköisesti osoitteessa ekosata.fi/kysely.
 4. Osallistuakseen arvontaan, tulee vastaajan vastata kyselyn kaikkiin pakollisiin kysymyksiin. Kaikki vastaajat, jotka antavat yhteystietonsa, osallistuvat arvontaan.
 5. Kyselyyn voi vastata 13.3.–14.5.2017.
 6. Palkinto arvotaan maanantaina 15.5.2017.
 7. Ekosata Oy:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.
 8. Voittajia arvotaan yksi ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.
 9. Palkinto (lahjakortti) toimitetaan voittajalle postitse voittajan ilmoittamaan osoitteeseen neljän (4) viikon kuluessa arvonnasta.
 10. Osallistuja valitsee kyselyn loppuvaiheessa, kumman palkinnon haluaa, jos voitto osuu omalle kohdalle.
 11. Palkintovaihtoehdot
  • Päivä Flowparkissa: Palkinto sisältää neljä lippua kesäkaudelle 2017. Lippu sisältää seikkailun, alkuopastuksen sekä käytettävät varusteet (valjaat ja kypärä) Flowparkin sääntöjen mukaisesti. Voittaja voi valita missä Flowparkissa haluaa ystävineen seikkailla (Turku, Lappeenranta, Vierumäki, Ähtäri Zoo, Tampere, Hämeenlinna). Palkinnon arvo on enintään 104 euroa valitusta puistosta riippuen.
  • Risteilylahjakortti Viking Gracelle: Palkinto sisältää risteilylahjakortin, joka oikeuttaa Inside Four -hytin varaamiseen vuorokauden risteilylle Turusta kesäkaudelle 2017 (niin kauan kuin paikkoja riittää). Palkinnon arvo on enintään 105 euroa. Viking Gracen Inside Four on ikkunaton hytti neljälle henkilölle kannella 5, 6, 7 tai 8. Palkinto EI sisällä aamiaista tai ruokailuja, eikä matkoja maissa laivan lähtösatamaan.
 12. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
 13. Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain sekä asuinpaikkakunta julkaistaan Ekosata Oy:n kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram).
 14. Arvontaan osallistuneiden henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.
 15. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käytetään Ekosata Oy:n markkinointitarkoituksiin vain, jos osallistuja on antanut siihen luvan.
 16. Voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamisesta itselleen aiheutuvista kuluista sekä kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
 17. Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 18. Vastaanottaessaan palkinnon, voittaja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.
 19. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta.
 20. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvonnan sääntöihin ja toteutukseen.