Ekosata Oy Ekosata Oy Ekosata Oy

Sopii käytettäväksi niin kesällä kuin talvella

Suomessa ja myös muissa Pohjoismaissa neljä vuodenaikaa pitävät huolen siitä, että lämpötila ja olosuhteet voivat olla hyvinkin toisenlaisia eri aikaan vuodesta.

Talvella elohopea saattaa laskea koviinkin pakkaslukemiin ja kesällä pitkään odotetut helteet voivat helliä ainakin lomalaisia. Monessa työssä isot lämpötilavaihtelut ovat kuitenkin haitaksi työnteolle. Etenkin erilaisten ulkona käytettävien koneiden käytössä kuuman ja kylmän ilman vaihtelut ovat haasteellisia laitteiden toimivuuden kannalta.

 

EKO 100 -voiteluaineiden valmistuksessa on huomioitu Pohjoismaiden olosuhteet eri vuodenaikoina. EKO 100 -öljyissä on hyvä viskositeetti-indeksi ja sen ansiosta viskositeetin muutos ei ole suuri kesällä ja talvella. Öljy pysyy juuri sopivana niin kylmällä kuin kuumalla kelillä.

 

Positiivisen polaarisuuden vuoksi öljy pysyy ketjussa ja voitelee myös kuumissa olosuhteissa. Talvella suosittelemme käytettäväksi erityisesti EKO 100 Voitelevaa Teräketjuöljyä sen alhaisen jähmepisteen (-27°C) johdosta.

Copyright Ekosata Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet