Ekosata Oy Ekosata Oy Ekosata Oy

Raaka-aineemme

Käytämme tuotteidemme raaka-aineena teknistä kasviöljyä.
 
Käyttämämme rypsiöljy eroaa ruuanlaitoissa käytetystä rypsiöljystä siten, että se syntyy mm. maatalouden rehuprosessien yhteydessä. Hyödynnämmekin siis vain ne kasviöljyt, jotka eivät sovellu elintarvikkeisiin. Toimintamme tukee mitä parhaiten kierrätystaloutta, sillä muutoin tämä kasviöljyn ylijäämä olisi täyttä hukkatavaraa. Kasviöljypohjaisten tuotteiden käyttö on siis todellinen käytännön ekoteko! 
 
Rypsiöljyn ehdottomasti yksi parhaimmista ominaisuuksista on positiivinen polariteetti. Sen avulla öljy pysyy teräketjussa ja laipassa pidempään. Rypsiöljypohjaiset tuotteemme myös hoitavat laitteitasi ja pitävät ne kunnossa pitkään. Hyvän viskositeetti-indeksin ansiosta EKO 100 -voiteluaineita voi käyttää ympäri vuoden.  
 
Tuotteemme ovat myös riittoisa käyttää ja ne antavat laitteillesi ylivoimaiset voiteluominaisuudet. Taloudellisesti kannattavassa toiminnassa käytettävien tuotteiden riittoisuus on tärkeää, koska näin säästät juoksevissa kuluissa. Testit osoittavat, että tuotteidemme kulutus on 30-40% pienempi kuin vastaavien mineraaliöljyjen.  
 
Rypsiöljypohjaiset tuotteemme ovat luonnollisesti myrkyttömiä. Ne eivät sisällä lainkaan myrkyllisiä lisäaineita. Siksi ne ovat turvallisia sekä käyttäjälle että ympäristölle. Koneiden huoltotoimenpiteissä iholle roiskunut aine ei vahingoita, tai aiheuta vaaraa. Luontoon päätynyt tuote on täysin biohajoava ja se on luonnon hyödynnettävissä.  
 
Käyttämämme rypsiöljy on kotimaista. Rypsin kasvatus on Suomessa vahvalla sijalla ja läheltä hankittu raaka-aine hyödyttää meitä kaikkia.  

Copyright Ekosata Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet