Ekosata Oy Ekosata Oy Ekosata Oy

EKO 100 -tuotteet ovat testattuja ja laajasti käytettyjä

Kasviöljystä valmistettu voiteluaine on myrkytön ja hajoaa luonnossa. Yli 20 vuoden käyttökokemus on osoittanut, että EKO 100 -teräketjuöljy voitelee hyvin, on riittoisaa ja lisää pumpun, laipan ja ketjun käyttöikää.

Siitä huolimatta moni on epäileväinen kasviöljypohjaisten voiteluaineiden käytön suhteen. Ajatellaan, että kasviöljypohjaiset voiteluaineet jumittavat ketjut tai ovat tahmaisia ja sotkevia. Nämä väärät mielikuvat perustuvat aikaan, jolloin markkinoilla on ollut sopimattomista raaka-aineista ja vääränlaisilla lisäaineilla valmistettuja öljyjä. Tuloksena on ollut kovettumia ja monenlaisia hankaluuksia laitteiden käytössä, mikä on pilannut hyvienkin öljyjen maineen.

 

Testaamme ja kehittämme tuotteitamme jatkuvasti, jolloin voimme varmistaa tuotteiden turvallisen käytön niin laitteiden, käyttäjän kuin ympäristön kannalta. Tuotteet jalostetaan kasviöljyn erityispiirteet huomioiden. Esimerkiksi vähentämällä öljyn hapettumista, saadaan aikaan voiteluominaisuuksiltaan erinomaisia öljyjä. Kokonaan hapettumista ei voida kuitenkaan poistaa, koska luonnossa hajoaminen vaatii hapettumista. Myös tuotteissa käytetyt lisäaineet ovat kasviöljypohjaisille voiteluaineille sopivia.

 

Kokeilemalla EKO 100 -tuotteita, voit todeta öljyn voiteluominaisuudet itse. Oikeilla säädöillä öljyä säästyy ja koneet pysyvät kunnossa kovassakin käytössä. Jos tarvitset vinkkejä ja neuvoja kasviöljyn käyttöön, ota rohkeasti yhteyttä. Neuvomme mielellämme!

Copyright Ekosata Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet