Ekosata Oy Ekosata Oy Ekosata Oy

Jopa 40% pienempi kulutus verrattuna mineraaliöljypohjaisiin teräketjuöljyihin

EKO 100-teräketjuöljyt ovat erittäin riittoisia, jonka ansiosta voiteluaineita ei tarvitse ajaa metsään säiliöautolla, vaan pienemmät määrät riittävät koko työvuoron tarpeiksi. Tämä vähentää niin vaivaa, aikaa kuin kustannuksia.

Metsäkoneilla tehdyissä testeissä on saavutettu erinomaisia tuloksia kasviöljypohjaisten voiteluaineiden riittävyyden suhteen. Kun tavallisia mineraaliöljyjä käytettäessä öljyä kuluu normaalissa 8 tunnin työvuorossa jopa 6-10 litraa, riittää EKO 100 öljyjä vain pieni osa siitä määrästä.

 

Metsäkonetesteissä EKO 100 Voitelevaa Teräketjuöljyä kului 8 tunnin työvuorossa 3-4 litraa, joka on noin 40 % vähemmän kuin mineraaliöljypohjaisilla teräketjuöljyillä. Öljyn syöttöä voi säätää tuotteen ominaisuuksista johtuen pienemmälle, jolloin kulutuskin on vähäisempää.

 

Moottorisahalla sahattaessa määrät ovat tietenkin toisenlaisia, mutta kulutus on joka tapauksessa EKO 100 -öljyillä pienempää, kuten testit osoittavat.

 

Metsäkonetesteissä kulutus Greasoililla jopa 90 % pienempi

Rasvavoitelujärjestelmiin tarkoitettua Greasoilia testatessa öljyä kului 8 tunnin työvuorossa vain 0,6 kg – kulutus on siis vain 1/10 mineraaliöljypohjaisiin teräketjuöljyihin verrattuna! Vaikka kyseessä on öljy, vaatii se keskusvoiteluannostelijan käyttöä, koska jo yhden gramman öljymäärää annostellaan useita kertoja. Perinteisiin öljyvoitelujärjestelmiin tarkoitettua Greasoilia kului 8 tunnin työvuorossa testatessa 1,14 litraa, joka sekin on huomattavan pieni määrä.

 

Hyvä öljy voitelee pienilläkin määrillä, jolloin lopputulos on parempi ja kaiken lisäksi edullisempi. Näillä testatuilla kulutusmäärillä voi siis huoletta siirtyä kasviöljypohjaisten voiteluaineiden käyttäjäksi!

Copyright Ekosata Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet